TRANSDERMALNA MAGNEZIJEVA TERAPIJA

TRANSDERMALNA MAGNEZIJEVA TERAPIJA

VEČ KOT 80 % ODRASLIH TRPI ZA POMANJKANJEM MAGNEZIJA

Ameriška zdravnica dr. Carolyn Dean opozarja, da ima več kot 80 odstotkov odraslih prenizke ravni magnezija v telesu - pri čemer se večina tega sploh ne zaveda. Ta spregledani mineral sodeluje pri več kot 700 biokemičnih procesih, ki se ves čas odvijajo v vašem telesu.

Zato je lahko pomanjkanje magnezija povezano s celo vrsto motenj in boleznimi kot so: kronična utrujenost, mišični krči, sindrom nemirnih nog, migrene, razdražljivost, kalcinacija sklepov in ožilja, nespečnost, osteoporoza, aritmija srca, astma, diabetes tipa 2 in težave s srcem. Simptomi pomanjkanja tega minerala so že tako pogosti, da jih jemljemo kot nujne dele naših življenj. 

Magnezij pa je tudi eden ključnih elementov pri razstrupljanju telesa strupenih snovi in težkih kovin, kot sta aluminij in svinec.

Še preden nam uspe ugotoviti resnični vzrok in spremeniti način življenja, se težave lahko stopnjujejo.

KAKO DELUJE TRANSDERMALNA MAGNEZIJEVA TERAPIJA?

Koža je naš največji organ in skoznjo magnezijevi transdermalni produkti zelo učinkovito absorbirajo magnezij v mišice in krvni obtok in tako se magnezij razporedi tja, kjer je najbolj potreben.

Terapevtska vrednost magnezija pri transdermalni uporabi daleč preseže potencial prehranskega magnezija. Transdermalna magnezijeva terapija z magnezijevim oljem ali mlekom za telo z magnezijem, učinkovito nasiči tkiva. Velike količine magnezija dostavi natanko tja, kjer ga najbolj potrebujemo. In to brez stranskih učinkov, saj ne povzroča prebavnih motenj in odvajalnega učinka.

TRANSDERMALNA MAGNEZIJEVA TERAPIJA se priporoča:

  • osebam, ki trpijo za mišičnimi krči ali sindromom nemirnih nog,
  • osebam s pogostimi migrenami ali glavoboli,
  • športno aktivnim za hitrejšo in boljšo regeneracijo,
  • vsem, ki kažejo znake izgorelosti in stresa,
  • osebam z začetki osteoporoze, kalcinacije ali artritisa,
  • tisti, ki trpijo za nespečnostjo ali se večkrat prebujajo.

KAJ JE MAGNEZIJEVO OLJE MAGNESIUM POWER?

Magnezijevo olje Magnesium Power je visoko koncetrirana tekoča oblika magnezijevega klorida (MgCl2) in se uporablja TRANSDERMALNO (uporaba čezkožno). Magnesium Power je pridobljen iz najčistejšega vira na svetu - iz usedlin nekdanjega morskega dna Zechstein na Nizozemskem, kjer je 250 milijonov let čakal na globini 2000 m. Popolnoma brez industrijskih onesnaževalcev. Certifikat "Zechstein inside" zagotavlja pristnost in najvišjo kakovost.

DODAJ NARAVNE PRODUKTE MAGNESIUM POWER V SVOJO DNEVNO RUTINO

Preprosto zjutraj in/ali zvečer popršite na podlaket (od zapestja pa do notranje strani komolca), podplate, za koleni, za vrat, na sencih ali na katerikoli drug del kože. V trenutku se skozi kožo vpije v krvni obtok. Telo uporabi, kolikor potrebuje - zato ne more priti do predoziranja.

Nekateri lahko občutijo srbenje ali pekoč občutek na koži, vendar je to normalno in popolnoma neškodljivo. Olje pusti na koži vsaj 20 min, nato ga lahko izpereš. Če imaš občutljivo kožo, lahko izdelek razredčiš z vodo ali pa ga uporabljaš le na podplatih, kjer se zelo dobro absorbira.

Izogibaj se stiku z očmi in odprtim ranam. V primeru stika speri z vodo.