ZDRAVE MIŠICE IN KOSTI

ZDRAVE MIŠICE IN KOSTI

Za zdrave mišice in kosti (sploh po 40. letu starosti je) tvoj telo potrebuje dovolj magnezija. Zakaj? Zato, ker je magnezij za mišice in kosti najpomembnejši mineral. Kalcij ima nalogo krčenja mišic, magnezij pa jih sprošča. Zato prihaja pri pomanjkanju magnezija do mišičnih krčev.

Ta dva minerala pa sodelujeta tudi pri zdravi tvorbi kosti. V zadnjih letih raziskave kažejo, da je magnezij celo pomembnejši od kalcija, saj brez magnezija kalcij ne gre v kosti in zobe ampak v mehka tkiva. To povzroča kalcinacijo sklepov (ramena, trn petnice, kolena) in ožilja. Mnogo odraslih zato trpi za simptomi kot so mišični krči, osteoporoza in kalcinacija. Ob tem pa se ne zavedajo, da jim manjka spregledani mineral magnezij.

Je pa marsikdo že utrujen od nešteto tablet in praškov, ki pa po navadi ne učinkujejo. Zato imamo mi 100% naravni magnezij, ki se uporablja na koži, in deluje takoj. Končno lahko občutiš moč magnezija. Magnesium Power. Nič tablet. Nič praškov. Kot je hotela Narava. Za zdrave mišice in kosti ter več energije.

Magnezij prispeva k

  • zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti

  • normalnemu delovanju mišic in živcev

  • normalnemu delovanju srca in ožilja

  • normalnemu zdravju kosti in sklepov

  • sprostitvi in boljšemu spancu