Kako se uporablja magnezijevo olje?

Kako se uporablja magnezijevo olje?

Koža je naš največji organ in skoznjo se magnezijevo olje zelo učinkovito absorbira v mišice in krvni obtok in tako magnezij razporedi tja, kjer je najbolj potreben. Uporaba magnezijevega olja s čezkožno terapijo je daleč najbolj učinkovit način za dvig ravni magnezija v telesu. Ob tem pa je popolnoma varna, primerna za vsakodnevno uporabo in nima odvajalnega učinka kot tablete in praški.

 

Zjutraj in/ali zvečer popršite na podlaket (od zapestja pa do notranje strani komolca – kjer so žile), podplate, za koleni, za vrat ali na katerikoli drug del kože. V trenutku se skozi kože vpije v krvni obtok, ker je že v obliki, ki ko človeško telo lahko takoj uporabi. Olje lahko na določenih delih kože srbi ali peče, vendar je to popolnoma neškodljivo, saj gre za naravne soli. Na koži ga pustite vsaj 10 min, nato ga lahko sperete z vodo, ni pa potrebno, če vas ne moti. Olje lahko razredčite z vodo. Izogibajte se stiku z očmi in odprtim ranam. Priporočena dnevna količina: 10-20 pršitev.

 

Najbolje je zjutraj 4-5 pršitev na vsako roko in isto še zvečer pred spanjem, ko pa lahko namesto na roko tudi na podplate, kjer se odlično vpija.

Dodaj odgovor